Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail contact@dorpsraadberghem.nl (*), facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Dorpsraad Berghem werkt aan een nieuwe website en hier staan natuurlijk de bekende items zoals de vergaderdata, verslagen, dorpsraadleden, links en subsidieaanvragen. Dit is allemaal in een nieuw jasje gestoken. De kopfoto's zijn anders en hebben meestal betrekking op de projecten waar de dorpsraad mee bezig is/was. Een nieuw item is een prachtig overzicht van de dragers van de Zilveren Willibrordus! Vanaf 2003 wordt deze gewaardeerde onderscheiding uitgereikt. Ze hebben veel betekend voor Berghem, dus op deze manier worden zij niet vergeten! Inmiddels heeft de dorpsraad van alle dragers een

foto kunnen bemachtigen.

Je moet nog eventjes wachten om het overzicht te bekijken, tweede helft van november wordt de nieuwe website gepresenteerd. Dorpsraad Berghem laat komende tijd nog nieuwe items zien wat er op www.dorpsraadberghem.nl komt te staan. Ben je nieuwsgierig geworden? Houdt dan www.dorpsraadberghem.nl en facebook/dorpsraadberghem maar in de gaten!

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.