Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail contact@dorpsraadberghem.nl (*), facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

In april van dit jaar is dorpsraad Berghem in bezit gekomen van de domeinnaam www.dorpsraadberghem.nl. Stichting Global Village Berghem heeft de domeinnaam en website jaren beheert en werkte graag mee aan de overdracht van de domeinnaam. Inmiddels is de website www.dorpsraadberghem.nl ook in eigen beheer van de dorpsraad. Zij hebben besloten om de toekomst goed in te gaan met een nieuwe en verfrissende website die in een geavanceerd systeem is gebouwd. Het design bureau heeft een prachtige template gebruikt met de nieuwste technieken. Zo blijft de website gewaarborgd voor de toekomst!

Op deze nieuwe website staan natuurlijk de bekende items zoals de vergaderdata, verslagen, dorpsraadleden, links en subsidieaanvragen. Dit is allemaal in een nieuw jasje gestoken. De kopfoto's zijn anders en

hebben meestal betrekking op de projecten waar de dorpsraad mee bezig is/was. De bouwers van de website zijn nog druk bezig om alles goed ingevuld te krijgen. Dorpsraad Berghem laat komende tijd zien welke nieuwe items op www.dorpsraadberghem.nl komen te staan. Ben je nieuwsgierig geworden? Houdt dan www.dorpsraadberghem.nl en facebook/dorpsraadberghem in de gaten!

 

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.