Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail contact@dorpsraadberghem.nl (*), facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Op woensdag 1 november stond  weer een interessante openbare vergadering op de planning. De vergadering werd weer goed bezocht en op de agenda stonden drie presentaties. Arie Coppens van de politie gaf een presentie van ondermijning. Hij vertelde over druglabs en kwekerijen in leegstaande boerenschuren en dumpingen van drugsafval. Het is de schrik van menige gemeente. Hij liet vele foto's en filmpjes zien wat de politie aantreft bij ontdekte druglabs. Vervolgens maakte dorpsraad Berghem kennis met BOA's Birgit Schoemans en Ingrid Doornberg. Ze stelden zich voor. Tot slot was er een presentatie 'oplichting ouderen' door wijkagent Dorine Louwersen. De aanwezigen luisterden naar de interessante onderwerpen en er werden vele vragen gesteld.

 

Voorzitter Harmen Snoeijs sloot de vergadering af met de rondvraag. Het was weer een geslaagde en zinvolle vergadering. Het verslag van deze vergadering wordt binnenkort op deze website geplaatst.

openbarevergadering1nov 1

openbarevergadering1nov 2

openbarevergadering1nov 4

openbarevergadering1nov 5

 

 

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.