Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail contact@dorpsraadberghem.nl (*), facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Op 12 oktober werd dorpsraadlid Fanny v.d. Heuvel officieel geinstalleerd. Ze is al van begin van dit jaar aangesloten bij de dorpsraad, maar de installlatie bij de burgemeester was nog niet gebeurd. De andere leden van dorpsraad Berghem zijn al voorgesteld, maar nu is de beurt aan haar! 

Fanny van den Heuvel (1968) is getrouwd met Danny van den Heuvel. Ze komt uit Overijssel en heeft daar een bestuursfunctie vervult in het Dorpshuus. Sinds een aantal jaar woont ze in Berghem en wilde deze taken voortzetten. Als secretaris van de Dorpsraad Berghem hoopt ze haar steentje bij te kunnen dragen, met name gericht op de Jeugd en bestrijden Eenzaamheid. Fanny werkt al jaren in de zorg en werkt momenteel bij BrabantZorg in Oss als verpleegkundige in de wijk Oss centrum en Schadewijk.

 

Haar hobby’s zijn sokken breien en geocaching, waar ze als Miss Hill haar alterego op zoek gaat naar caches door middel van GPS coördinaten. Ook organiseert ze maandelijkse events voor uitleg over deze hobby. In samenwerking met stichting Carnaval, organiseert ze jaarlijks de Knollenjacht.

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.