Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail contact@dorpsraadberghem.nl (*), facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Het laatste dorpsraadlid van dorpsraad Berghem Fanny v.d. Heuvel is donderdagavond geïnstalleerd! Ze is al van begin van dit jaar aangesloten bij de dorpsraad, maar de installlatie bij de burgemeester was nog niet gebeurd. Gisteravond werd ze samen met twee andere vrouwen geïnstalleerd. Wobine Buys had een mooi praatje en vertelde het een en ander over bepaalde situaties bij de gemeente Oss. De vrouwen legde vervolgens een verklaring af en

gaan officieel aan de slag in Herpen, Overlangel en Berghem. Ze kregen een mooie bos met bloemen en er werden foto's gemaakt.

Proficiat Fanny en nog veel plezier en succes bij dorpsraad Berghem.

 

fannyinstallatie 2

fannyinstallatie 3

fannyinstallatie 4

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.