Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail dorpsraad@berghem.nl (*), facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Op dinsdag 26 september werd een wandeling georganiseerd bij de Spaander Straatsche Akkers. Tjeerd van Tol ecoloog en Esther Kruit liepen samen met een grote groep belangstellenden een wandeling door de mooie omgeving. De aandacht werd gelegd op het ophalen van wensen en ideeën voor de inrichting van het Bergse bos. Er werden verschillende denkrichtingen meegenomen om op bepaalde punten de juiste vragen te kunnen stellen en met elkaar

van gedachten te wisselen. De wandeling was bedoeld om de juiste informatie en meningen boven tafel te krijgen. En dat is zeker prima gelukt!

Foto's in ons Mooi Berghem!

wandelingbergsebos01 1

wandelingbergsebos01 3

wandelingbergsebos01 2

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.