Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail dorpsraad@berghem.nl (*), facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Op woensdag 6 septemberr stond de eerste openbare vergadering na de zomervakantie op de planning. De vergadering werd weer goed bezocht ondanks het warme weer! Op de agenda stonden drie presentaties. Stephanie de Heijde - Ons Welzijn gaf een presentie van jeugdproject Join Us, maaibeleid Berghem door Rob Zijderveld - Gebiedsregisseur en update omvorming Spaanderstraatsche Akkers naar bos door Tjeerd van Tol - Landschapsarchitect. De aanwezigen luisterden naar de drie interessante onderwerpen en er werden vele vragen gesteld.

 

Voorzitter Harmen Snoeijs sloot de vergadering af met de rondvraag. Ook daar werden vele vragen gesteld. Het was weer een geslaagde en zinvolle vergadering. Het verslag van deze vergadering wordt binnenkort op deze website geplaatst.

De volgende openbare vergadering staat gepland op 1 november 2023 in dorpshuis De Berchplaets.

 

 

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.