Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail dorpsraad@berghem.nl (*), facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Het kunstwerk ‘Zicht op Berghem’ is op zondag 27 augustus onthuld! De onthulling werd verricht door voorzitter van Dorpsraad Berghem Harmen Snoeijs en wethouder Dolf Warris van de gemeente Oss. Beeldend Berghem heeft samen met de gemeente Oss, dorpsraad Berghem en de vele sponsors dit schitterend kunstwerk neer kunnen zetten. Berghem kan trots zijn op dit prachtige kunstwerk met dank aan alle betrokkenen.

Hier staan een paar foto's, maar bij het artikel VOORZITTER SNOEIJS VAN DORPSRAAD BERGHEM EN WETHOUDER WARRIS ONTHULLEN KUNSTWERK ‘ZICHT OP BERGHEM’! zijn er vele foto's te zien.

zichtopberghem 2

zichtopberghem 3

zichtopberghemonthulling

zichtopberghem 4

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.