Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail dorpsraad@berghem.nl (*), facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

De vakantie is weer voorbij! De eerste openbare vergadering van Dorpsraad Berghem komt er aan. De dorpsraad Berghem nodigt u van harte uit om de openbare vergadering van 6 september bij te wonen. We starten om 19.30 uur in dorpshuis de Berchplaets. Op de agenda staan dit keer de volgende punten:

1. Opening
2. Mededelingen
3. Projecten jeugd (Stephanie de Heijde - Ons Welzijn)
4. Maaibeleid (Rob Zijderveld - Gebiedsregisseur)
5. Update omvorming Spaanderstraatsche Akkers naar bos (Tjeerd van Tol - Landschapsarchitect)
6. Rondvraag
7. Sluiting

Mocht u vooraf per mail de agenda willen ontvangen ter attendering, kunt u uw gegevens doorgeven via ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook is het mogelijk om uw gegevens
achter te laten op een attenderingslijst tijdens de openbare vergadering.

Meent u vragen te hebben over de leefomgeving in Berghem of over een van de onderwerpen hierboven uiteengezet, neem dan gerust contact op met leden van de Dorpsraad.
De Dorpsraad is bereikbaar per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.