De huidige samenstelling van de Dorpsraad Berghem is als volgt:

AdVerhagen Voorzitter

Ad Verhagen

Tel. 06-54301434

"Mijn naam is Ad Verhagen 53 jaar getrouwd met Joke.
Twee dochters en twee kleinkinderen. Gepensioneerd.
Woon 33 jaar in Berghem en ik hoop dat het nog jaren zo blijft."

JanVanLeest

Vice-voorzitter
Jan van Leest
Wilhelminasingel 42, 5351 CC Berghem
Tel. 0412-401565 / 06-16798888

"Ik heb reeds een aantal periodes zitting in de dorpsraad Berghem. De ervaring, die ik heb opgedaan, kan en wil ik natuurlijk goed gebruiken voor alle zaken, die de dorpsraad aangaan.
Bijvoorbeeld de verdere ontwikkeling van het centrum, een goede- en verkeersveilige ontsluiting van ons dorp (Zevenbergseweg, Kerkstraat, Julianastraat, Burg. van Erpstraat, Landbouwlaan). Zorgen voor een bevoorrading van de winkels, die zo min mogelijk hinder geeft.
De verandering in de zorg voor zowel de jeugd als de ouderen zal veel impact geven voor onze samenleving. Als dorpsraad zullen we ons inzetten voor de totale samenleving.
Ik ben getrouwd met Tonny Boeijen, wij hebben twee dochters, twee schoonzoons en twee kleinzoons."

HarmenSnoeijs

Harmen Snoeijs – Secretaris

Tel. 06-34188889

"Mijn naam is Harmen Snoeijs, 35 jaar oud, getrouwd met Ninke en trotse vader van Fedde (4 jaar), Elin (2 jaar) en een derde op komst eind 2020.
Na jaren in de binnenstad van 's-Hertogenbosch te hebben gewoond, zijn we 2 jaar geleden verhuisd naar Berghem en wonen hier met veel plezier. Ik werk 4 dagen per week voor Alliander, als HR Consultant op het gebied van (team)ontwikkelingsvraagstukken. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, familie, vrienden, vind ik het leuk om duursporten te beoefenen (hardlopen, fietsen, zwemmen) en ben ik vaak bezig in onze tuin. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te kunnen leveren in de dorpsraad, waarbij ik hoop de dorpsraad samen met de andere raadsleden nieuw leven in te blazen en in goed contact te komen met de verschillende soorten wijken en dorpsgenoten om te weten wat er leeft in ons dorp."

SandraBouwman

Sandra Bouwman-van Dooren
Tarwestraat 80, 5351 MK Berghem
Tel. 0412-403009 / 06-50507832

"Ik ben geboren in Bunnik en daarna naar Den Bosch verhuisd waar ik ben opgegroeid. Sinds 2006 woon ik met mijn man en kinderen in de Piekenhoef in Berghem. Na 18 jaar in Den Bosch te hebben gewerkt als administratief medewerker bij Lenze Aandrijftechniek heb ik j 1 jaar gewerkt als secretaresse afdelingshoofd in Ziekenhuis Bernhoven. I.v.m. de fusie tussen Bernhoven Oss en Veghel ben ik gaan werken bij Clinical Devices / AngioDynamics als medewerker Customer Service. Van 2008 t/m 2012 ben ik voorzitter geweest van het Oranje Comité in Berghem. Op bassischool de Fonkeling ben ik 3 jaar de penningmeester geweest. Ook ben ik 8 jaar organisator van de collecte van de Brandwondenstichting en 2 jaar voor de Nierstichting geweest in Berghem. Nu ben ik nog actief als vrijwilliger in de Berchplaets waar ik bij diverse activiteiten help en me inzet in de Decogroep. Ik wil in de dorpsraad me nog meer gaan inzetten voor de leefbaarheid voor alle bewoners van Berghem."

RogerStrik

Lid
Roger Strik
Het Reut 6, 5351 TA Berghem
Tel.: 06-31037511

"Samen met mijn vrouw en zoon woon ik met veel plezier in Berghem. We zijn allebei tevens lid van EHBO Berghem en worden zo bij diverse evenementen ingezet. Hierbij hebben we gezien dat Berghem een prachtig verenigingsleven heeft. Op een gegeven moment ben ik gevraagd om eens mee te lopen met een buurtpreventie; dit was een leuke ervaring, waardoor ik eigenlijk bij elke buurtpreventie van de partij ben. Toen Eric Remmerswaal het erg druk kreeg als voorzitter ben ik samen met Tonny en Tiny de buurtpreventie gaan organiseren. Ik heb ook regelmatig de openbare vergaderingen van de dorpsraad bezocht en zag hierdoor, dat de dorpsraad een mooi instrument is dat bruggen kan bouwen tussen de gemeente en bewoners. Ik luister graag naar mensen en probeer daar waar ik kan te helpen; dat is ook de reden dat ik kaderlid ben bij de FNV. Het kaderwerk van FNV en de dorpsraad lijken in dat opzicht wel een beetje op elkaar; je probeert om het voor een ieder beter te maken, ook rekening houdend met de belangen van een ander. Ik ga mij voor de Berghemse gemeenschap in zetten om de leefbaarheid van Berghem op peil te houden, maar nog liever te verhogen."

FrankDappers

Frank Dappers – Lid

Tel. 06-37477762

“Ik ben Frank Dappers, 26 jaar oud en al deze tijd woon ik reeds in Berghem. Eerst bij mijn ouders op Zuid, nu heerlijk boven de Jumbo op het Meester Gielenplein samen met mijn vriendin Carlet."

TinyMulders

Tiny Mulders – Lid

Tel. 06-16904229

"Hallo ik ben Tiny Mulders geboren , getogen en woonachtig in Berghem (Schoolstraat 3). Ben met mijn 65ste levensjaar bezig.
Getrouwd met Jacqueline heb een zoon Tom die is getrouwd met Denise.
Die hebben twee zonen Jax en Lux. Ik ben vanaf 01-01-2020 met pensioen"

201902021 DR 11 3090

Wijkcoördinator
Geert van Boxtel
Tel: 14-0412

201902021 DR 10 3088

Wijkcoördinator
Wim Slebus
Tel: 14-0412

E-mail dorpsraad:

Volg de ontwikkelingen van de Dorpsraad op onze Facebook-pagina.