Berghem.nl

Berghem.nl is een initiatief van de Stichting Global Village Berghem.
Deze non-profit stichting is speciaal voor dit doel opgericht en stelt zich als eerste doel om iedereen die daar behoefte aan heeft te informeren over wat er in het mooie Berghem te beleven is.
Een tweede doel is om Berghemnaren, maar ook andere geïnteresseerden, waar ook ter wereld betrokken te houden bij wat er bij "ons" gebeurt.
Een derde doel is om de huidige en toekomstige Berghemnaren te laten zien wat er bij "ons" allemaal gebeurt, in de hoop dat zij de verleiding niet kunnen weerstaan om zich ergens bij aan te sluiten of om zelf iets te ontplooien.
Ieder bedrijf, stichting of vereniging in Berghem kan zich gratis laten vermelden op onze website. Wij streven ernaar het meest complete naslagwerk over Berghem te worden.

10 maart 2021