Over ons

Ad Verhagen

Voorzitter

Mijn naam is Ad Verhagen en ben 53 jaar getrouwd met Joke. We hebben twee dochters en twee kleinkinderen. Ik ben gepensioneerd. En woon 33 jaar in Berghem. Ik hoop dat het nog jaren zo blijft.

Voor mijn pensionering was ik Logistiek Manager. Vanaf mijn 32e heb ik diverse bestuursfuncties vervuld van secretaris, penningmeester en voorzitter.

Dit is mijn 2e keer dat ik voorzitter ben van de Dorpsraad Berghem. Omdat de oude Doprsraad helaas eind 2019 nog maar uit 3 leden bestond heb ik tijdelijk de rol als voorzitter weer op me genomen om een doorstart te maken met de overige leden van de Dorpsraad. Op dit moment ben ik vice-voorzitter van het V.O. pensioenfonds van Philips en voorzitter dan de Biljart vereniging van Berghem bij de Herfstzon. Sinds kort ben ik lid van de vrienden van de Berchplaets

Jan van Leest

Vice-voorzitter

Ik ben Jan van Leest en heb reeds een aantal periodes zitting in de dorpsraad Berghem. De ervaring, die ik heb opgedaan, kan en wil ik natuurlijk goed gebruiken voor alle zaken, die de dorpsraad aangaan. Bijvoorbeeld de verdere ontwikkeling van het centrum, een goede- en verkeersveilige ontsluiting van ons dorp (Zevenbergseweg, Kerkstraat, Julianastraat, Burg. van Erpstraat, Landbouwlaan). Zorgen voor een bevoorrading van de winkels, die zo min mogelijk hinder geeft. De verandering in de zorg voor zowel de jeugd als de ouderen zal veel impact geven voor onze samenleving. Als dorpsraad zullen we ons inzetten voor de totale samenleving.
Ik ben getrouwd met Tonny Boeijen, wij hebben twee dochters, twee schoonzoons en twee kleinzoons.

Harmen Snoeijs

Secretaris

Mijn naam is Harmen Snoeijs, 35 jaar oud, getrouwd met Ninke en trotse vader van Fedde (4 jaar), Elin (2 jaar) en een derde op komst eind 2020.
Na jaren in de binnenstad van 's-Hertogenbosch te hebben gewoond, zijn we 2 jaar geleden verhuisd naar Berghem en wonen hier met veel plezier.

Ik werk 4 dagen per week voor Alliander, als HR Consultant op het gebied van (team)ontwikkelingsvraagstukken.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, familie, vrienden, vind ik het leuk om duursporten te beoefenen (hardlopen, fietsen, zwemmen) en ben ik vaak bezig in onze tuin. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te kunnen leveren in de dorpsraad, waarbij ik hoop de dorpsraad samen met de andere raadsleden nieuw leven in te blazen en in goed contact te komen met de verschillende soorten wijken en dorpsgenoten om te weten wat er leeft in ons dorp.

Frank Dappers

Penningmeester

k ben Frank Dappers, 26 jaar en al deze tijd woon ik al met veel plezier in Berghem. Eerst bij mijn ouders op Zuid, nu heerlijk boven de Jumbo op het Meester Gielenplein samen met vriendin Carlet. In het dagelijks leven studeer ik (nog steeds) aan Tilburg University. Aankomende zomer hoop ik hier eindelijk mijn master Economics af te ronden. Hobby’s zijn o.a. fitness en Ajax kijken. Ik woon hier fijn en peins er niet over naar elders te verhuizen. Dus waarom niet proberen het leven hier zo aangenaam mogelijk te maken? Als gevolg van dit gebrek aan verhuisplannen, de sluiting van de sportscholen en het feit dat de dorpsraad versterking zocht, heb ik me beschikbaar gesteld als dorpraadslid. En met succes. Inmiddels mag ik zelfs de functie van penningmeester invullen! En ja, daar ben ik trots op. Ook in de toekomst komt er in ieder geval nog genoeg moois voorbij, met o.a. de herinrichting van het Meester Gielenplein en het nieuwe zwembad.

Sandra Bouwman van Dooren

Vice-Penningmeester en PR

Ik ben Sandra Bouwman geboren in Bunnik en daarna naar Den Bosch verhuisd waar ik ben opgegroeid.

Sinds 2006 woon ik met mijn man en 2 dochters in de Piekenhoef in Berghem. Na diverse functies als  administratieve duizendpoot, secretaresse afdelingshoofd, Customer Service medewerker werk ik nu als Supply & Demand Administraton bij Ardagh Metal Beverage.

Ik ben voorzitter geweest van het Oranje Comité in Berghem en penningmeester van de ondernemingsraad van bassischool de Fonkeling. Ook ben ik organisator van de collecte van de Brandwondenstichting en Nierstichting geweest in Berghem.

Nu ben ik nog actief als vrijwilliger/activiteitencommissie in de Berchplaets waar ik bij diverse activiteiten help en me inzet.

Na enkele jaren als fotograaf actief te zijn geweest bij Berghem.nl heb ik 2 jaar geleden het stokje als secretaris overgenomen van Henk Boeijen bij Berghem.nl. Ik wil in de dorpsraad me nog meer gaan inzetten voor de leefbaarheid voor alle bewoners van Berghem. Vanaf februari 2021 heb ik het penningmeesterschap overgedragen en vanaf nu ga ik de PR voor de Dorpsraad verzorgen. Zoals het maken en bijhouden van deze nieuwe website, Facebooken Instagram.

Roger Strik

Lid

Ik ben Roger Strik en samen met mijn vrouw en zoon woon ik met veel plezier in Berghem.

We zijn allebei tevens lid van EHBO Berghem en worden zo bij diverse evenementen ingezet. Hierbij hebben we gezien dat Berghem een prachtig verenigingsleven heeft. Op een gegeven moment ben ik gevraagd om eens mee te lopen met een buurtpreventie; dit was een leuke ervaring, waardoor ik eigenlijk bij elke buurtpreventie van de partij ben.

Toen Eric Remmerswaal het erg druk kreeg als voorzitter ben ik samen met Tonny en Tiny de buurtpreventie gaan organiseren. Ik heb ook regelmatig de openbare vergaderingen van de dorpsraad bezocht en zag hierdoor, dat de dorpsraad een mooi instrument is dat bruggen kan bouwen tussen de gemeente en bewoners. Ik luister graag naar mensen en probeer daar waar ik kan te helpen; dat is ook de reden dat ik kaderlid ben bij de FNV.

Het kaderwerk van FNV en de dorpsraad lijken in dat opzicht wel een beetje op elkaar; je probeert om het voor een ieder beter te maken, ook rekening houdend met de belangen van een ander.

Ik ga mij voor de Berghemse gemeenschap in zetten om de leefbaarheid van Berghem op peil te houden, maar nog liever te verhogen.

Tiny Mulders

Lid

Hallo ik ben Tiny Mulders geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Berghem en ik ben met mijn 65ste levensjaar bezig.

Ik ben getrouwd met Jacqueline en heb een zoon Tom die is getrouwd met Denise. Samen hebben ze twee zonen Jax en Lux. Ik ben vanaf 01-01-2020 met pensioen.

Mijn grote hobby zijn mijn 2 kleinzonen. Verder ben ik veel in de buitenlucht fietsend of wandelend. Ook vis ik graag en ben altijd wel bezig in de tuin. Daar geniet ik het meeste van.

Ik ben sinds September 2020 bij de dorpsraad gekomen en zet ne hiervoor graag in voor het buitengebied en alles wat met natuur te maken heeft. Alles voor een goede samenleving in Berghem.

.

Judith Swinkels

Wijk coördinator

Hallo, ik ben Judith Swinkels en ben namens de Gemeente Oss de wijk coördinator voor Berghem en Ravestein sinds Januari 2021.