De Berghse boom van Verbinding.In de laatste donkere dagen van het jaar zijn we allemaal op zoek naarlicht, liefde en hoop. Hierbij staan we vaak stil bij herinneringen diewe willen koesteren en delen met onze naasten. Maar spreken weook wensen uit, maken toekomstplannen of gaan op zoek naar geluk.De Berghse boom van Verbinding moet hier gestalte aan gaan geven.

De Berchplaets, de dorpsraad Berghem en Stichting Berghem tegen Kanker hebben namelijk insamenwerking met een aantal sponsors en vrijwilligers hun handen in één geslagen voor het plaatsenvan een sfeervolle kerstboom bij de ingang van De Berchplaets. Deze kerstboom zal naast versieringin een prachtig verlichte ambiance, worden gevuld met waardevolle kerstgedachten, wensen enherinneringen van Berghemenaren die daar behoefte aan hebben. Aan de hand van een af te halenkartonnen kerstbal kan naar eigen inzicht een herinnering, wens of kerstgedachte op de kerstbalworden geplaatst en in de kerstboom worden gehangen. De kerstballen zijn vanaf maandag7 december, tijdens openingstijden, af te halen bij Primera van Alebeek, Maike Bloemen & Wonenen in De Berchplaets. Eigen werkjes mogen ook in de boom worden gehangen tot een grote vanbriefkaart formaat tot maximaal A5 formaat, zodat er voor iedereen voldoende ruimte beschikbaarblijft. De kerstboom is te bewonderen tot in ieder geval woensdag 6 januari, kom gerust eens langsom een kijkje te nemen.

De Berchplaets, de dorpsraad Berghem en Stichting Berghem tegen Kanker wenst iedereen een fijnewarme kerst toe en een liefdevol 2021.

2020 Boom van verbinding