Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail dorpsraad@berghem.nl (*), facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Op woensdag 7 december stond de laatste vergadering van 2022 van dorpsraad Berghem op de planning. En het werd wederom goed bezocht! Op de agenda stonden deze keer alleen maar de mededelingen en de rondvraag. Er kwamen geen thema's aan de orde. 

Voorzitter Harmen Snoeijs bracht onder andere aan de orde het advies verkeersonveilige situaties, het zwembad, voortgang centrumplan en Meester Gielenplein, hondenuitlaatveldjes, bankje Beatrixhof en adviesraad Maashorst. Het was een korte maar zinvolle vergadering. Het verslag van deze vergadering wordt binnenkort op deze website geplaatst.

 

 

 

 

 

 

De volgende openbare vergadering staat gepland op 1 februari 2023.

Het overzicht van openbare vergaderingen 2023:
1 februari
5 april
7 juni
6 september
2 november

Dorpsraad Berghem hoopt u van harte te mogen begroeten bij de nieuwjaarsreceptie op donderdag 5 januari 2023. Inloop van 19.00uur, aanvang 19.30uur.

dorpsraad7dec01

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.