Op woensdag 7 december stond de laatste vergadering van 2022 van dorpsraad Berghem op de planning. En het werd wederom goed bezocht! Op de agenda stonden deze keer alleen maar de mededelingen en de rondvraag. Er kwamen geen thema's aan de orde.

Voorzitter Harmen Snoeijs bracht onder andere aan de orde het advies verkeersonveilige situaties, het zwembad, voortgang centrumplan en Meester Gielenplein, hondenuitlaatveldjes, bankje Beatrixhof en adviesraad Maashorst. Het was een korte maar zinvolle vergadering. Het verslag van deze vergadering wordt binnenkort op deze website geplaatst.

De volgende openbare vergadering staat gepland op 1 februari 2023.

Het overzicht van openbare vergaderingen 2023:
2 november

Dorpsraad Berghem hoopt u van harte te mogen begroeten bij de nieuwjaarsreceptie op donderdag 5 januari 2023. Inloop van 19.00uur, aanvang 19.30uur.

dorpsraad7dec01