Zondag 25 september werd er weer het prachtige evenement Berghem Bruist georganiseerd. Diverse verenigingen, stichtingen, bedrijven en instanties lieten zich van hun goede kant zien en de kinderen konden zich prima vermaken met sport en spel. Natuurlijk was dorpsraad Berghem ook aanwezig! De mensen konden kennis maken met de nieuwe dorpsraadleden.

De kraam van Dorpsraad Berghem was aangekleed met wat Afrikaanse spulletjes, want het thema bij Berghem Bruist was 'rond de wereld' en de dorpsraad stond in het contitent Afrika. Daarnaast heeft dorpsraad Berghem twee hele mooie rolbanners laten maken met thema's over het vergroten en behouden van leefbaarheid en actuele en toekomstige onderwerpen in ons mooie dorp. U kon de dorpsraad meehelpen om ideeën over Berghem op te schrijven en in de bus te gooien.

Het was geslaagde dag voor de dorpsraad. De dorpsraadleden hebben heel veel contact gehad met de inwoners van Berghem. Wethouders van de gemeente Oss Frank den Brok en Dolf Warris brachten ook een bezoekje aan de kraam. Het doel is bereikt; Dorpsraad Berghem liet zich van de goede kant zien en is bereikbaar voor alle inwoners van Berghem!

Heeft u nog tips of een idee? Stuur het per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of post een bericht op facebook/Dorpsraad Berghem. Of spreek de dorpsraadleden maar aan in ons mooie Berghem!

berghembruist 1

berghembruist 2