Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail dorpsraad@berghem.nl (*), facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Zondag 25 september werd er weer het prachtige evenement Berghem Bruist georganiseerd. Diverse verenigingen, stichtingen, bedrijven en instanties lieten zich van hun goede kant zien en de kinderen konden zich prima vermaken met sport en spel. Natuurlijk was dorpsraad Berghem ook aanwezig! De mensen konden kennis maken met de nieuwe dorpsraadleden.

De kraam van Dorpsraad Berghem was aangekleed met wat Afrikaanse spulletjes, want het thema bij Berghem Bruist was 'rond de wereld' en de dorpsraad stond in het contitent Afrika. Daarnaast heeft dorpsraad Berghem twee hele mooie rolbanners laten maken met thema's over het vergroten en behouden van leefbaarheid en actuele en toekomstige onderwerpen in ons mooie dorp. U kon de dorpsraad meehelpen om ideeën over Berghem op te schrijven en in de bus te gooien.

 

Het was geslaagde dag voor de dorpsraad. De dorpsraadleden hebben heel veel contact gehad met de inwoners van Berghem. Wethouders van de gemeente Oss Frank den Brok en Dolf Warris brachten ook een bezoekje aan de kraam. Het doel is bereikt; Dorpsraad Berghem liet zich van de goede kant zien en is bereikbaar voor alle inwoners van Berghem!

Heeft u nog tips of een idee? Stuur het per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of post een bericht op facebook/Dorpsraad Berghem. Of spreek de dorpsraadleden maar aan in ons mooie Berghem!

berghembruist 1

berghembruist 2

berghembruist 3

berghembruist 4

berghembruist 6

berghembruist 7

berghembruist9

berghembruist 8

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.