Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail dorpsraad@berghem.nl , facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Op woensdag 8 juni is de volgende openbare vergadering van de Dorpsraad. Graag komt de Dorpsraad met de bewoners van Berghem in gesprek over de invulling van een deel van de Spaanderstraatsche Akkers én over welke focuspunten wij in de komende periode (2022- 2026) op zich zouden moeten nemen.

Deze openbare vergadering is een speciale vergadering om de input van de bewoners op te halen! De belangstellenden worden in groepen verdeeld en kunnen aan hun tafel ideeën en meningen geven over de invulling van de Spaanderstraatsche Akkers en over focuspunten over Berghem.

Bijvoorbeeld over ideeën die al zijn binnengekomen over de Spaanderstraatsche Akkers:
- Bankjes plaatsen
- Moestuin
- Insectenhotel
- Fruitbomen
- Bewegingsapparaten

- Uw ideeën?

En over focuspunten Berghem:

- Is het de inrichting van een levendiger centrum?
- Is het meer groen in de wijken?
- Meer aandacht voor sport- en spelplaatsen?
- Ons richten op meer voorzieningen voor jeugdigen of juist ouderen?
- Openbaar vervoer verbeteren?
- Of juist meer actie op het terugdringen van eenzaamheid?

De dorpsraad hoort graag van jullie wat er speelt in jullie buurt, of in jullie omgeving en over de invulling van de Spaanderstraatsche Akkers. Helpen jullie mee?

Graag wil de dorpsraad weten of u op woensdag 8 juni aanwezig wilt zijn. De vergadering begint om 19.30 uur. Dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitgebreide versie van deze openbare vergadering is te lezen op 'Geef input op openbare vergadering Dorpsraad over invulling Spaanderstraatsche Akkers en waar Dorpsraad zich op moet richten!'

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.