Op woensdag 8 juni is de volgende openbare vergadering van de Dorpsraad. Graag komt de Dorpsraad met de bewoners van Berghem in gesprek over de invulling van een deel van de Spaanderstraatsche Akkers én over welke focuspunten wij in de komende periode (2022- 2026) op zich zouden moeten nemen.

Deze openbare vergadering is een speciale vergadering om de input van de bewoners op te halen! De belangstellenden worden in groepen verdeeld en kunnen aan hun tafel ideeën en meningen geven over de invulling van de Spaanderstraatsche Akkers en over focuspunten over Berghem.

Bijvoorbeeld over ideeën die al zijn binnengekomen over de Spaanderstraatsche Akkers:
- Bankjes plaatsen
- Moestuin
- Insectenhotel
- Fruitbomen
- Bewegingsapparaten

- Uw ideeën?

En over focuspunten Berghem:

- Is het de inrichting van een levendiger centrum?
- Is het meer groen in de wijken?
- Meer aandacht voor sport- en spelplaatsen?
- Ons richten op meer voorzieningen voor jeugdigen of juist ouderen?
- Openbaar vervoer verbeteren?
- Of juist meer actie op het terugdringen van eenzaamheid?

De dorpsraad hoort graag van jullie wat er speelt in jullie buurt, of in jullie omgeving en over de invulling van de Spaanderstraatsche Akkers. Helpen jullie mee?

Graag wil de dorpsraad weten of u op woensdag 8 juni aanwezig wilt zijn. De vergadering begint om 19.30 uur. Dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitgebreide versie van deze openbare vergadering is te lezen op 'Geef input op openbare vergadering Dorpsraad over invulling Spaanderstraatsche Akkers en waar Dorpsraad zich op moet richten!'