Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail dorpsraad@berghem.nl , facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Tuinvereniging De Hoessenhof uit Berghem bestaat op 1 december 2022 40 jaar, maar ze gingen het vieren op zondag 29 mei. Want dat is een beter optie dan op de officiële jubileumdatum.

De koffie of thee stonden klaar en de belangstellenden konden eens rustig bekijken hoe de ruim 40 leden hun hobby vorm weten te geven. Dat deed dorpsraad Berghem ook. Voorzitter Harmen Snoeijs en Tiny Mulders feliciteerden Henk Boeijen, de voorzitter van Tuinvereniging De Hoessenhof, met hun 40-jarig jubileum. Ze overhandigden een passiebloem met het motto 'Passie voor tuinieren'.

Dorpsraad Berghem is altijd aanwezig bij jubilerende verenigingen of stichtingen als ze het de dorpsraad laten weten. Interesse en belangstelling tonen aan de Berghemse verenigingen vindt de dorpsraad heel belangrijk!

De tuinvereniging had ook aan de kinderen gedacht. Er lagen spelletjes klaar en er stond een groot luchtkussen. Dat vonden de kinderen Harmen wel leuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

hoessenhof02

hoessenhof 1

hoessenhof 3

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.