Tuinvereniging De Hoessenhof uit Berghem bestaat op 1 december 2022 40 jaar, maar ze gingen het vieren op zondag 29 mei. Want dat is een beter optie dan op de officiële jubileumdatum.

De koffie of thee stonden klaar en de belangstellenden konden eens rustig bekijken hoe de ruim 40 leden hun hobby vorm weten te geven. Dat deed dorpsraad Berghem ook. Voorzitter Harmen Snoeijs en Tiny Mulders feliciteerden Henk Boeijen, de voorzitter van Tuinvereniging De Hoessenhof, met hun 40-jarig jubileum. Ze overhandigden een passiebloem met het motto 'Passie voor tuinieren'.

Dorpsraad Berghem is altijd aanwezig bij jubilerende verenigingen of stichtingen als ze het de dorpsraad laten weten. Interesse en belangstelling tonen aan de Berghemse verenigingen vindt de dorpsraad heel belangrijk!

De tuinvereniging had ook aan de kinderen gedacht. Er lagen spelletjes klaar en er stond een groot luchtkussen. Dat vonden de kinderen Harmen wel leuk!

hoessenhof02

hoessenhof 1