De dorpsraad is na de installatie voorlopig bemand met 5 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zesde en zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. De Dorpsraad hoopt dat u als inwoners van Berghem deze site gaat gebruiken om het laatste nieuws terug te vinden waar de Dorpsraad mee bezig is, alsmede de juiste weg te vinden indien u vragen hebt of ons ergens voor wilt benaderen. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Voorzitter, Harmen Snoeijs

Na de gemeenteraadsverkiezingen nam dorpsraad Berghem al snel afscheid van Gerard de Mol. Hij was een nieuwe dorpraadslid. Hij heeft er voor gekozen om als burgerlid bij D66 in een adviescommissie van de gemeente Oss plaats te nemen. Dit betekende dat hij geen zitting meer kon nemen in de dorpsraad. De dorpsraad moest verder gaan met 6 personen.

Daar is inmiddels ook verandering in gekomen. De jongste benjamin van dorpsraad Berghem, Frank Dappers, heeft een functie aanvaard in de gemeenteraad. Hij werd door de VDG benaderd en greep deze mooie kans met beiden handen aan.

De dorpsraad moet nu op zoek gaan een nieuwe penningmeester en een dorpsraadslid voor Gerard de Mol. Zij willen zo spoedig mogelijk weer met 7 leden de periode 2022-2026 in gaan.

Dorpsraad Berghem gaat met veel enthousiasme verder met voorzitter Harmen Snoeijs, secretaris Ruud Hoefnagel, Roger Strik, Tiny Mulders en Harold Mazen.Wijkcoördinator Judith Swinkels maakt de dorpsraad compleet.