Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail dorpsraad@berghem.nl , facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Dorpsraad Berghem was bijna voltallig aanwezig bij het ontsteken van het bevrijdingsvuur. De lopers van Stichting Berghem Tegen Kanker waren op 4 mei bij Hotel De Wereld in Wageningen vertrokken, waar ze het bevrijdingsvuur hebben opgehaald. Op 5 mei waren rond de 60 wandelaars aangekomen bij het Bergs monument en staken ze het bevrijdingsvuur aan.

Voorzitter Petra van de Ven van Stichting Berghem Tegen Kanker verwelkomde de aanwezigen en natuurlijk de wandelaars. Oekrainse Julia en voorzitter Harmen Snoeijs van Dorpsraad Berghem spraken het toegestroomde publiek toe. Leo Hoeks vertaalde de Engelse speech van Julia naar het Nederlands.

 

Aansluitend was er in dorpshuis De Berchplaets live de 5 mei lezing vanuit de Lievekamp op groot scherm te zien en stond er een bevrijdingslunch klaar.

bevrijdingsdag 2

bevrijdingsdag 3

bevrijdingsdag 4

bevrijdingsdag 5

 

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.