Beste inwoners van Berghem,

Op dinsdag 19 april 19.30u zal de volgende openbare vergadering plaatsvinden. Dit betreft de eerste vergadering van de hernieuwde dorpsraad.

De belangrijkste agendapunten zijn:
- een presentatie van de nieuwe bosopzichter Wouter van den Dungen over zijn rol en de bosomvorming in Herperduin
- een presentatie over de verdere natuurlijke inrichting van de Spaanderstraatsche Akkers, waarbij er ook behoefte is aan ideeën en hulp uit de buurt.
Ook is er uiteraard ruimte om vragen te stellen.

Agenda:
2. Vaststelling agenda
3. Mededelingen
4. Presentatie bosopzichter Wouter van den Dungen
5. Spaanderstraatsche Akkers
7. Sluiting

Rond 19.30u zal de vergadering starten in dorpshuis De Berchplaets en na afloop is er de gelegenheid om informeel met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een drankje.

We hopen u op dinsdag 19 april aanstaande te mogen ontmoeten.

Dorpsraad Berghem